Ontmoetingsavond Basisschool EigenWijs groot succes

28 september 2018

Op donderdag 27 september 2018 vond de ontmoetingsavond van Basisschool EigenWijs plaats. Kinderen, ouders en leerkrachten konden elkaar ontmoeten en zicht krijgen op wat er in het schooljaar aan bod komt. Er was dit jaar gekozen voor een ander concept dan voorheen: kinderen leidden namelijk hun eigen ouders rond! Dit zorgde voor een grote opkomst!In de afgelopen weken hebben de leerkrachten met de kinderen besproken wat de kinderen op deze avond zouden kunnen vertellen. Het ging er dan om wat er in de klas te zien is en welke afspraken er gemaakt zijn in de groep. Ook kwamen de verschillende vakgebieden aan bod. Uiteraard waren de leerkrachten op deze avond aanwezig om verdere vragen te beantwoorden. 
Het was mooi om te zien hoe de kinderen hun rol als 'gids' serieus namen. De jongste leerlingen vertelden hun verhaal enthousiast aan de hand van een fotoblad. Ook ouders toonden zich onder de indruk van de wijze waarop hun kind het verhaal vertelde.
In de centrale hal stonden koffie, thee en ranja klaar. Ook onze partners hebben zich deze avond gepresenteerd: Kinderopvangorganisatie Nummereen, Brede School Veldhoven en de GGD. De leden van de Schoolraad en Activiteitencommissie waren eveneens aanwezig, om vragen van ouders te beantwoorden.

 

 

 

 

 

Veldhoven Midden

Sterrenlaan 5
5503 BG Veldhoven

T: 040-25 34 527
E: admin.veldhovenmidden@veldvest.nl

© Veldhoven Midden
Sterrenlaan 5, 5503 BG Veldhoven
Telefoon: 040-25 34 527, E-mail: admin.veldhovenmidden@veldvest.nl