(Peuter)kijkmiddag op Basisschool EigenWijs

10 oktober 2018

Op woensdag 31 oktober a.s. zet Basisschool EigenWijs van 13.30 uur tot 14.30 uur haar deur open voor ouders die zich oriënteren op een (nieuwe) school voor hun kind. Zowel ouders als kinderen zijn van harte welkom. En in het bijzonder ouders met peuters die binnenkort naar de basisschool gaan.Op woensdag 31 oktober a.s. zet Basisschool EigenWijs van 13.30 uur tot 14.30 uur haar deur open voor ouders die zich oriënteren op een (nieuwe) school voor hun kind. Zowel ouders als kinderen zijn van harte welkom. En in het bijzonder ouders met peuters die binnenkort naar de basisschool gaan.

Basisschool EigenWijs organiseert de kijkmiddag samen met Nummereen Kinderopvang. Ouders die zich willen oriënteren op een plek in de kinderopvang, het peuterwerk of buitenschoolse opvang (voor- en naschools) zijn op deze middag ook van harte welkom. Tijdens de kijkmiddag kan er uitgebreid kennisgemaakt worden met Basisschool EigenWijs en Nummereen, die beiden gehuisvest zijn in de MFA Midden. 

De kinderen kunnen tijdens de kijkmiddag, onder leiding van een leerkracht, in een (kleuter)groep kennismaken met onze manier van werken. De ouders krijgen dan uitleg over de uitgangspunten van beleid, waar we voor staan en wat we willen bereiken met de kinderen. Tijdens deze middag kunnen ouders voor hun kind ook een afspraak maken voor een aanmeldingsgesprek. Uiteraard is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen.

U bent van harte welkom op de kijkmiddag. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Veldhoven Midden

Sterrenlaan 5
5503 BG Veldhoven

T: 040-25 34 527
E: admin.veldhovenmidden@veldvest.nl

© Veldhoven Midden
Sterrenlaan 5, 5503 BG Veldhoven
Telefoon: 040-25 34 527, E-mail: admin.veldhovenmidden@veldvest.nl